Kiitos
vanha karppu ja jäbä Tämmösen listan noista laitoin mun faceryhmään, Optimaaliin ja karnisivuille:
Voi 150 °C
Kirkastettu voi 230–250 °C
Naudan tali 250 °C
Liitteet:
naudanrasvaa.jpg [ 44.19 KiB | Katsottu 2961 kertaa ]
Porsaan silava 190 °C
Liitteet:
ibericolaardi.jpg [ 30.25 KiB | Katsottu 2961 kertaa ]
Kookosöljy (neitsyt) 177 °C
Oliiviöljy (neitsyt) 190–207 °C
Jätin siemenöljyt pois.
Lähinnä ihmeryttää, että naudantali kestää 250-astetta, possunlaardi vaan 190-astetta
Molempia saa täällä kaupoista
_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi
Kotona!