karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-04-18 14:58:55

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Porsaankielen pakastaminen
ViestiLähetetty: 2019-02-05 18:56:01 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2018-06-05 15:08:11
Viestit: 1204
Voiko pakastetut porsaankielet keittää sellaisenaan vai pitääkö ne ensin sulattaa?

Jos pitää, niin kuinka kauan kestää porsaankielen sulaminen jääkaapissa? Keitän aina 4 kieltä kerrallaan, joten sulatettaviakin olisi neljä kappaletta, jos ne siis on pakko sulattaa ennen keittämistä. (Asettelisin ne tietysti jääkaapin eri osiin, jotta sulaisivat mahd. nopsaan.)

(Jälkilisäys:
Huomasin vasta myöhemmin, että yksittäisistä ruoka-aineista keskustelun pitäisi tapahtua aloittelijoiden osiossa. Pahoittelut...)

_________________
ME-tauti (G93.3)
Kilpirauhasen autoimmuunitulehdus((E06.3))


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kielen pakastaminen
ViestiLähetetty: 2019-02-05 18:59:07 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 8739
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
Yön yli jääkaapissa...
Tai jäisinä kiehumaan...lienee kuitenkin parempi sulattaa ensin, jottei tule shokkikäsittelyä...

Apuva...mielleyhtymänä kielin pakastaminen...turhan lörpöttelyn välttämiseksi...
Hyi tuulmummaa :roll:

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi Kuva
Kotona!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kielen pakastaminen
ViestiLähetetty: 2019-02-05 19:23:05 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2018-06-05 15:08:11
Viestit: 1204
"Yön yli" lienee liioiteltu ratkaisu ainakin minun nukkumistottumuksillani. Koska saatan nukkua jopa 11 tuntia... :D ja koska porsaankieli painaa vain reilut 200 grammaa.

P.S.
Editoin otsikon vähemmän ahdistavaksi. :)

_________________
ME-tauti (G93.3)
Kilpirauhasen autoimmuunitulehdus((E06.3))


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-31 08:45:26 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-04-19 15:05:30
Viestit: 11921
Paikkakunta: Päijät-Häme
Porsaankielet, tyttären lempiruokaa, ah. Meillä on keitetty pakastimesta suoraan, sulatettuina ja alunperinkin sulana, eikä tytär ole mitään tapaa moittinut, joten ehkä kaikki käy. Keitinveteen oreganoa, laakerinlehti, 10 maustepippuria, viisi kokonaista neilikkaa ja ruususuolaa. Nyt yli kymmenen vuotta tiukalla ketogeenisellä (epilepsian takia) ollut tytär käyttää possun- ja poronkieltä "leipänä".
JK Jos keittää naudan tai hirvenkieltä, ne kannattaa jättää suolaamatta keittäessään, tulee pehmeämpää. Suolaa vasta keittämisen jälkeen.

_________________
viewtopic.php?f=11&t=25856

viewtopic.php?f=11&t=62947&start=1485


Fac ut vivas.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)