Kiitos tiedosta. Olen nyt kuitenkin niin tyytyväinen tähän ketokarppaukseen, ettei tulisi enää mieleenikään aloittaa moista 2,2,3-rumbaa.
Lisäksi laskin juuri, että kulutkin ovat ihan kohtuulliset, vaikka syön päivittäin kokonaiset 450 grammaa lihaa. On tosin halvimmasta päästä eli sydäntä. Kuukauden ruoat tulevat kustantamaan about 160 euroa, jota voisin painaa alemmas vaihtamalla oliiviöljyn kokonaan voihin.
Päivittäinen ruokavalioni on seuraava: 1 porsaansydän, 100 grammaa kaalia, 3 munankeltuaisella ja voilla höystettyä lämmintä juomaa. Hauduttamiseen voita ja oliiviöljyä. Välipalaksi monta mukillista sydämen keiton yhteydessä syntynyttä herkullista lientä, johon lisään voita.
Olen laihtunut tällä ruokavaliolla yhden kilon kahdessa viikossa, mikä on minulle todella hyvä tulos. (Rasvakudos on minulle pelkkä esteettinen ongelma, joka johtuu lähinnä luideni hentoudesta eli minulla ei ole kuin muutama kilo pudotettavaa, eikä niidenkään pudottamisella ole terveydellistä merkitystä. Pikemminkin pelottaa, että jääkö minulle tarpeeksi laardia estrogeenintuotantoa varten, koska parasta ennen päiväykseni on jo umpeutunut.
)
P.S.
450 grammaa lihaa kuulostaa paljolta, mutta se tekee vain 75 grammaa proteiinia päivässä. En syö mitään muuta proteiinipitoista paitsi ne 3 munankeltuaista, joista tulee yhteensä 12 proteiinia. Siis 87 grammaa prodee päivässä, mikä on käsittääkseni ihan normiannos.
P.S. II
Onnistumisen salaisuus ei piillyt kohdallani niinkään rasvan määrässä vaan kuidun välttämisessä!
Pienikin määrä kuitua venyttää väärällä tavalla vatsaani sillä seurauksella, että haluan syödä uudestaan heti kun kuitu on poistunut vatsalaukusta. Toki rasvaa pitää syödä niin paljon, että kalorit tulevat täyteen ja nälkä poistuu.