Greda Carpo kirjoitti:
Jöökaapissa sulattaessa ne solukotkaan ei silleen rikkoudu. Kun mulla on lihaa ja olen sen tuolleen sulattanut, niin pidän vielä ennen valmistamista huoneenlämmössä.
Olisiko niin että mikä suurempi määrä soluja säilyy ehjänä sulaan asti, jolloin ne voivat hieman joustaa rikkoutumatta lihaa liikuttaessa esim sen lämmetessä, kun ehjässä ja joustavassa solussa oleva neste osittain höyrystyy lämpötilan kasvaessa, lisäten solun sisäistä painetta joka taasen nostaa kiehumispistettä ja näin hidastarn lisähöyrystymistä siirtäen solun vääjäämätöntä räjähtämistä korkeampaan lämpotilaan, solujen hajotessa lihan kosteusprosentti laskee nopeasti, kuivaa lihaa, plus kaikki solujen sisltämä hyvä, no suurin osa kuitenkin purkautuu mikro rajähdyksissä kaasupilven mukana liesituulettimen kautta harakoille ja mahassa kuona-aineiden suhde ravinteisiin kasvaa.
Mut siis sulattaa oikein, niin paistolämpötila voi olla hieman korkeampi, jauhiksessa joskus huomaa kun lopahtaa vedet pannulle, väärin sulatettu?
Edit: Toi siis päätelty puun kuivaamisesta RF ja mikro alloilla sekä muuttuvalla paine erolla oppikirjasta, onkohan lihalla samanlainen kW/m3 sääntö parhaaseen lopputulokseen, parhaan ollessa mahdollisesti 0 suoraan lisättyä?