karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2020-02-28 17:50:34

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 37 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2009-02-22 13:17:55 
Poissa
Hongshao liyu
Hongshao liyu
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:55:08
Viestit: 26133
Paikkakunta: Lohja/Helsinki
Ihan just noin. Kasvavat tytöt ja odottavat äidit tarvitsevat rautaa, muille se on harvoin ongelma monipuolisella ruokavaliolla.

Tuolla on alkupätkä maailman ihannimmasta elokuvasta, Ang Leen Eat drink man woman, jossa näkyy tuon munuaisruoan leikkaamistekniikka, tällä kertaa vain mustekalalla (se valkoinen).

http://www.youtube.com/watch?v=df0bZz12 ... re=related

_________________
Karppaus kannattaa: Kymmenen vuotta virkeyttä ja painonhallintaa, ilman tarpeettomia ruokarajoitteita.

blogi: http://mirkankysymyksia.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2009-02-22 16:01:35 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-01-27 18:25:39
Viestit: 1060
Paikkakunta: Espoo
Kiitti havainollistavasta videosta, nyt tietää mitä pitäis tehdä! Täytyypä teroittaa kokkiveitsi kunnolla ensi kerralla ja hioa viiltelytekniikkaa! Videon miehellä oli kyllä kadehdittava veitsikokoelma =D>

_________________
Monenmoista karppailusuuntausta harjoiteltu vuodesta 2005... Nyt opetellaan pikkuprinsessan äitinä oloa ja hyvä olo sen kun jatkuu Kwasniewskin tyylillä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2009-02-23 15:10:12 
Poissa
kantiuntokarppi
kantiuntokarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-08-17 10:32:12
Viestit: 5031
Paikkakunta: Dukcsburg
Mirka kirjoitti:
Munuainen vaatii todella terävän veitsen ja oikean tekniikan, siis viiltäen, ei sahaten edestakaisin. (Oikeastaan mitään elintarviketta ei sahata paitsi leipää, siksi leipäveitsessä on sahanterätkin. Kaikkii muu viilletään eli painetaan veitsen terällä yhdellä ulospäin suuntaavalla liikkeellä. Anteeksi jos kirjoitan itsestäänselvyyksiä, mutta ruokakursseja vetäessä olen huomannut, että veitsenkäyttö on yllättävän monella virheellistä. Jostain syystä siihen ei kotitaloustunneilla panosteta.)

Nyt kyllä komppaa sua ihan täysin. Tuo lihan nk. "sahaaminen" saa aikaseksi vain rumaa jälkeä. Kun veitsi on kyllin terävä, niin se liha menee kerralla haluttuun muotoon eikä tuu semmosia rosoja siihen lihan pintaan. Ne rosothan siinä paistaessa ensimmäisenä kärvähtää ja silloin jo makukin kärsii.

_________________
JEP


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2009-02-26 19:07:30 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2005-09-05 15:38:02
Viestit: 5571
jussi kirjoitti:
Ok,

mä en pysty syömään kuin lampaanmunuaisia, voissa paistettuna ja kermakastikkeen kera.
Mun herkkä nenäni on haistavinaan muista virtsan vienon tuoksun.


Sehän on justa paras se kusen ja voin yhdessä muodostama bensamainen haju! :mrgreen: Leijonatki syä antiloopit raakana!

Ite pelastin äiteeltä koiralle tyrkyttämät lumihankeen heitettyt hirvenmunuaiset. Huuhtelin vedessä ja pumppailin liiat kuset ja veret pois. :lol: Sitte kuutioix ja voissa paistaen, kermaa liikaa ja kovalla tulella kunnes kerma kasassa(haudutus on luusereita varten). Suola pippuri. Munuainen on ihmisen toinen askel Jumaluuteen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2009-02-28 12:39:28 
Poissa
Hongshao liyu
Hongshao liyu
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:55:08
Viestit: 26133
Paikkakunta: Lohja/Helsinki
Mikäs se ensimmäinen on?
Hirven munuaista en ole maistanut? Lampaan jätän sisältä punertavaksi.

_________________
Karppaus kannattaa: Kymmenen vuotta virkeyttä ja painonhallintaa, ilman tarpeettomia ruokarajoitteita.

blogi: http://mirkankysymyksia.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-01 18:42:01 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-02-01 11:41:20
Viestit: 570
Paikkakunta: Päijät-Häme
Kokkasin tänään ekaa kertaa ikinä munuaisista ruokaa. Possun. Syötiin ruuaksi nakkeja..

_________________
Blogini - Asiaa ja ajatelmia ravinnosta, uusin teksti 27.9.2013


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-01 21:27:49 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2005-09-05 15:38:02
Viestit: 5571
Jussuboy kirjoitti:
Kokkasin tänään ekaa kertaa ikinä munuaisista ruokaa. Possun. Syötiin ruuaksi nakkeja..


:lol:

se haju lähtee siitä paiston aikana, eikä sitä jää valmiiseen ruokaan.

..no ehkä keittiössä saattaa olla vähän villi tunnelma.. :batman:


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-02 10:01:27 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-02-01 11:41:20
Viestit: 570
Paikkakunta: Päijät-Häme
kekexxx kirjoitti:
Jussuboy kirjoitti:
Kokkasin tänään ekaa kertaa ikinä munuaisista ruokaa. Possun. Syötiin ruuaksi nakkeja..


:lol:

se haju lähtee siitä paiston aikana, eikä sitä jää valmiiseen ruokaan.

..no ehkä keittiössä saattaa olla vähän villi tunnelma.. :batman:

Joo ei se haju nii paha, mutta se kusen maku. Maistelin kyllä valmista kastiketta muutaman lusikallisen ja totesin, etten halua enempää syödä eikä muutkaan, niin otettiin Vatajan nakit jääkaapista avuksi

_________________
Blogini - Asiaa ja ajatelmia ravinnosta, uusin teksti 27.9.2013


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-04-01 10:46:14 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2012-03-28 13:11:47
Viestit: 13
Mitä kaikkea tuohon munuaisten keittonesteeseen muuten liukenee (keitin possunmunuaisia)? Mitä tuo "vaahto" sisältää, onko siinä jotain arvokkaitakin ainesosia? Meneekö keittoliemi suoraan roskiin, vai voiko siitä jotain osaa vielä jotenkin hyötykäyttää? Vieressä kärkkyvien koirien mielestä ilmeisesti voi, mutta en ihan luota niiden asiantuntevuuteen :D ...

_________________
Vasta-alkaja, täysi ummikko, ihmettelemässä silmät suurena ja pää pyörällä ruokavalioiden merkillistä maailmaa ja etsimässä itselleen sopivinta vaihtehtoa.... Apua ja neuvoja kokeneimmilta tullaan tarvitsemaan! :)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-04-01 17:44:53 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2005-09-05 15:38:02
Viestit: 5571
keitinleimi sisältää vesiliukoisia ravinteteita ja kusta. :mrgreen: vaahto lienee kudosnesteen proteiineja. munuaisen lientä en ole hyötykäyttänyt. muutenkin suosin suoraa paistamista. muuten otan kyllä liemet aina talteen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-04-01 22:28:39 
Poissa
juniorikarppi
juniorikarppi

Liittynyt: 2011-10-25 13:29:36
Viestit: 51
Kertoisko joku miten munuaisten hajun saa pois käsistä? Koirille/kissoille tulee usein ostettua munuaista kun ne siitä tykkää kovasti (kummia eläimiä..) ja leikkuulaudan olen jo oppinut suojaamaan, mutta käsistä tuota pultsarin housu-hajua ei saa mitenkään pois. Ei oo kivaa kun sit haisee kaikki muukin ja koirat nuolee sormia koko aika :lol:

_________________
Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-04-02 07:37:29 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-02-23 12:29:49
Viestit: 10335
Paikkakunta: Kouvola
Lähtiskö haju sillä samalla kalasaippualla kuin kalan haju? Sellainen metalli"saippua".
Löytyy hyvinvarustetuista kaupoista, tai lähes mistä vaan...

_________________
Kuva

En se minä ollut ja siksi toiseksi se oli vahinko.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-04-02 12:59:05 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi

Liittynyt: 2012-02-23 12:47:52
Viestit: 256
Paikkakunta: Tampere
Tai sitten lateksihanskat käteen. Tosi kätsyt ja monikäyttöiset.
Löytyy kaupoista siellä missä on muutkin siivoustarvikkeet.

_________________
(iHerb.com-nettikaupasta 5$ alennusta ensitilauksen loppusummasta koodilla WIW828).

Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-04-16 07:10:56 
Poissa
vaelluskarppi
vaelluskarppi

Liittynyt: 2006-03-18 07:35:32
Viestit: 44666
Paikkakunta: Kerava
Auttasko sitruunamehu tuohon hajuun?

_________________
Elämä on arvaamatonta, koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää. Eeva Kilpi

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme että kaikki käy hyvin. Mauno Koivisto


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-02-11 20:16:52 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2010-09-20 13:37:03
Viestit: 4
Makua voi korostaa kuminalla!
:-)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-02-11 20:52:38 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2008-10-25 16:08:52
Viestit: 548
Paikkakunta: In the Pirkinning
Ihan snadisti vanhan ketjun nostit, mutta:

A: munuaiset on herkkua!

ja

B: Missähän Mirka on?

_________________
Tie pettymykseen on päällystetty hyvillä aikeilla.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-02-12 10:26:25 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 8166
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
Intialaisen keittokirjan munuaisohje:
Paistetut munuaiset
450g (lampaan) munuaisia
2tl kurkkumaa
2.5 tl suolaa
1.5dl vettä
1 vihreä paprika suikaleina
1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
1tl valkosipulia raastettuna
1 tl tsilijauhetta
3 rkl öljyä(voita)
1 pieni sipuli hienoksi silputtuna
korianterin lehtiä koristeluun

Laita palotellut munuaiset kulhoon ja lisää kurkkuma ja suola sekä vesi. Liota tunti.
Huuhtele, kunnes vesi on kirkasta...valuta.
Laita munuaiset ja vihreät paprikat kattilaan. Peitä vedellä ja hauduta keskilämmöllä, kunnes vesi on haihtunut.
Lisää mausteet ja sekoita hyvin.
Lisää öljy(voi) sipuli ja korianteri ja ruskista 7-10min.
Tarjoile kuumana...voimakas haju haihtuu hyvin huuhtelemalla...

Mun vakiosetti...onnistuu aina

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi Kuva
Kotona!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 37 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)