Vastaan pikaisesti osaan kysymyksistä. Toivottavasti muut lisäilevät neuvoja.
Olen samaa mieltä kuin edellisetkin, että ketoosi ja kituuttaminen ovat erittäin epäterveellinen yhdistelmä. Ei ihme, jos tulee huono olo. Minulle ei tule ketoosissa päänsärkyä eikä huonoa oloa, ehkä vähän hyperaktiivinen olo kylläkin. Noihin mainitsemiisi oireisiin auttaa suola, esim. lihaliemen muodossa. Huonoon oloon avuksi riittävä ruoka, jossa ei varota rasvan käyttämistä. Sitä voi opetella lisäämään pikku hiljaa, kun uskaltaa kokeilla uusia ruoka-aineita ja uusia makuja.
Käytän täysrasvaisia maitotuotteita juuri siksi, että saan niistä tarvittavaa rasvaa. Itsekin ennen karppausta elin hyvin rasvattomalla sapuskalla ja kaikki rasvainen oli ällöttävää, mutta yllättävän pian sitä tottui uusiin makuihin ja rasvainen alkoi maistua vain täyteläiseltä, raikkaalta ja hyvältä. Nykyään rasvattomat maistuvat joko pahvilta, värjätyltä vedeltä tai muuten vain tunkkaiselta.
Täysrasvaiset juustot, 10 % jugurtti, voi, smetana, creme fraiche, kuohukerma...
Munakkaaseen kuohukermaa ja paistetaan voissa. Siitä tulee hyvä maku. Lisäksi vaikka lohta, kinkkua, sipulia, tomaattia, juustoraastetta tai Koskenlaskijajuustoa, chiliä... Pekoni on ihan ok myös.
Tsemppiä!