karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-05-12 22:18:07

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 303 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 112 13 14 15 16
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2024-03-13 18:16:03 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47679
Paikkakunta: HomeSweetHome
On se vaan niin väärin, kun tutkimustulokset eivät vastaa herra professorin virtuaalitodellisuutta 8)

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2024-03-17 22:14:21 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29313
Näin kävi kun Michael Mosley ja Chris Van Tulleken kokeilivat tavisruokavaliota eli sellaista, että saivat about puolet kaloreistaan ultraprosessoiduista ruuista. Vahva lukusuositus!

https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... betes.html


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2024-03-24 18:54:37 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4891
Asiantuntija varoittaa: Valmistajat heikentävät elintarvikkeiden laatua ja nostavat hintoja
Lainaa:
Vähän aikaa sitten puhututti shrinkflaatio eli tuotepakkausten pienentyminen. Nyt esiin on noussut ilmiö nimeltä cheapflaatio.

Cheapflaatio-termi tulee englanninkielen sanasta ”cheap” eli halpa ja inflaatiosta, joka tarkoittaa hintojen nousua.
Cheapflaatio tarkoittaa, että elintarviketuotteen reseptiä muutetaan niin, että jokin ainesosista vaihdetaan halvempaan ja usein huonolaatuisempaan vaihtoehtoon. Samaan aikaan tuotteen hinta kuitenkin nousee.

Kuluttaja siis menettää kahdesta päästä, sekä hinnasta että laadusta.

Eihän meillä
Lainaa:
Helsingin yliopiston elintarvikemarkkinoinnin lehtori Jenniina Sihvosen mukaan Suomessa cheapflaatiota ei ole vielä tutkittu laajemmin.

Hän muistuttaa kuitenkin, että suomalaisten luotto elintarvikealan toimijoihin ja elintarvikkeiden turvallisuuteen ja valvontaan on keskimäärin muita eurooppalaisia korkeampi.
– Jos tuote säilyy turvallisena, terveellisenä ja maukkaana, niin en näkisi, että cheapflaatio on kovin huolestuttava asia. Ja ymmärrän toisaalta sen, että valmistajien ei myöskään kannata avata koko reseptiikkaansa kilpailijoille.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 303 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 112 13 14 15 16

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)