Toisinsyöjälle:
Varmuuden vuoksi pyrin käyttämään ainakin sen kypsentämättömän kasviskourallisen päivittäin;
sen tarkemmin en ole ajatellut tätä. Tuo menee suolistoflooran iloksi, eikä niistä juuri muuta imeydään, arvaan.
Ja joo, hapatetut lasken tuoreiksi kasviksiksi silloin kun käytän niitä kuumentamatta. Ja sitä olisi raaka perunakin.
Toisaalta, kaikki mehut/soseet kuuluvat imeytymismielessä jalostetuiksi eli kypsien kaltaisiksi tuotteiksi
ja hedelmät/marjat ovat karkkeja ihan ilman mehustustakin, tuoreina ja kuivattuina ja aina.
Käytän kyllä niitäkin, rajallisesti, maun takia. Mutten kuvittele niitä terveellisiksi.
********
Kypsät kasvikunnan tuotteet (ja hedelmät/marjat/smoothiet/mehut/viinakset) lisäävät hiilareita ja kaloreita yms.
Niillä voi täydentää hiilarikuorman haluamakseen, jos on tarve, jos ne maistuvat ja/tai jos kroppa kestää.
Kypsistä kasvi- ja maitoperäisistä jutuista tulee hiilarigrammoja edelleen noin 50.
Minä syön näin siksi ettei tarvitse tehdä aivohiilareita valkuaisista,
joiden kanssa tällä kropalla on ollut ongelmia vauvasta asti.
Muilla on muita rajoitteita tai toiveita; kokeilemalla selviää paljon
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)