Itekin oon huomannu karppauksen aikana, että näin aikatauluttomana vapaa-aikana ruokailut painottuu hyvinkin iltaan. Vasta hiljattain oon huomioinu tän pätkäpaasto-osion.
Mielenkiintoista on, että vaikka on viimeksi syönyt kympin aikoihin eilen illalla, niin tuntuma vatsassa on sama, kuin olisi syönyt noin tunti sitten.
Ruokailut koitan ajoittaa niin, että eka olis tuossa alkuiltapäivästä (jos muistaa syödä), ja toinen kympin maissa. Treenipäivinä lisäksi heradrinkki. Näillä mennään nyt toistaiseksi.
Täytyy kokeilla samaa systeemiä sitte myös töissä, kunhan lomailu loppuu. Ennen olisi tuntunut järjettömältä jättää lounas väliin!
Ennen hyvinkin normaali työpäivä:
klo 6:30 - aamupala (leipä, jogurtti, mysli, maito), jos ehti
klo 8:30 - aamun kahvitauko, vähän jo hiukoo, sämpylää tai pullaa koneeseen siis!
klo 10:30 - lounas, kympin aikoihin on jo mieletön (vale-)nälkä!
klo 11 - kumma väsy, taitaa univelka painaa..
klo 13:30 - iltapäiväkahvi, kyllähän tähän aikaan pitää välipalaa jo ottaa, sämpylää ja/tai pullaa.
Työpäivän jälkeen - kauppaan ruokaostoksille, kauppareissulta kotiinpaluuevääksi kolmioleipää tms. Pitäähän sitä tankata, jos treenaa.
Ennen liikuntasuoritusta - mojova urheilujuoma, Dextroosia tai vastaavaa. Kuinka muuten jaksais liikkua.
Loppupäivänä päivällinen, illallinen ja välipalat. Joskus vähän yöpalaakin. Leipää joka välissä, kun vain ehti lappaa.
Hmmm, rasvanpoltolle on jäänyt ehkä klo 04-06:30 välinen aika..