Marteka kirjoitti:
~Weera~ kirjoitti:
Kasviksia, kasviksia... Kesäkurpitsaveneitä, lassakkaa, uunijuureksia lisukkeena, kukka/parsakaalimuussia, sosekeittoja. Iltapalaksi marjoja ja turkkilaista.
Eikö uunijuureksissa ole paljon hiilareita?
Olin jo vastaamassa, kun huomasin, ettet taida paljoa karppilassa vierailla...
Mutta muille uteluttajille. Ameriikan tämän hetken Virran ketogeeninen sallii hiilareita 5...20% sapuskasta, kunhan muu on kunnossa, eli vähillä hiilareilla enemmän prodea ja enemmillä vähemmän, ja jokakerta ynnä aina niin että rasvaa tulee nautittua aina ja kaikkialla 70...80 prossaa päivän syödystä energiasta. (... eikä sitä kannata hankkia rypsärikulautteluilla, vaan joko eläinperäisiä ja voitatai sen puutteessa kookosta, tai paremman puutteessa oliiviöljyä)
Uunimukuloissa on hiilareita reilusti alle 10g per 100 grammaa tuotetta.
20% hiilareita (muuten sopivissa olosuhteissa) on hulppeat 100 g hiilareita jos syö 2000 kaloria per päivä, eikä kovin paljoa vähempää, vaikka söisi vain 1600--1800 kaloria (jota alemmas ei karpilla kannata missään eikä koskaan mennä muutenkaan). Se on melkoinen määrä juureksia... varsinkin kun tuollaiset uunijuurekset yleensä sattuvat vain sille päivälliselle, ja vain jonkun rasvaise sapuskan lisukkeeksi...
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)