jussi kirjoitti:
Yhden miehen komitea kirjoitti:
Tutkimushuijarit epäilemättä uskoivat edistävänsä veganismin/sokerista, viljasta ja siemenöljystä valmistetun prosessoidun teollisuusruuan agendaa ja ehkä niin tapahtuikin.
Kaupassa myytävä pekoni usein on prosessoitua teollisuusruokaa, löytyy sokeria maissisiirappia savuaromia jne.
... eikä se siltikään lisää suolistosyöpää (saati kuolleisuutta) merkittävästi, ei edes tämän ketjun tutkimuksen mukaan.
Sairastuvuuden nousu promillella tai silleen ei oikeasti ole vielä minkäänlainen riski.
Miksiköhän siinä kävi näin hassusti?
Johtuisiko se siitä, että pekonin pohjana oleva liha rasvoineen on sellainen terveyspommi, ettei sen vaikutuksia saa tuhottua edes teollisilla lisäaineilla? Vaiko siitä että tämmöiset eläinperäiset tuotteet ovat tuorejalosteinakin huomattavan paljon tuoreempia kuin kasvikunnan jalosteet (jotka on kerätty ja säilytetty viime satokaudelta - tai vielä paljon aikaisemmin)? Vaiko vain siitä, että niin moni kasvikunnan tuote on niin paljon haasteellisempi terveydelle (vaikkapa kaikki runsas-PUFAiset kasviöljyt, kaiken maailman sokerit, ja ne ikävän kovat ja piikikkäät liukenemattomat kuidut), että mikä tahansa niitä korvaava tuote on aika lailla terveyttä edistävä?
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)