Kuluttaja-lehti vedättää kansalaisia luottamalla professori Marina Heinosen mielipiteisiin tumman suklaan terveydestä. Heinosella on läheiset suhteet ruokateollisuuteen, joten tuskin on puolueetonta tietoa. Suklaan terveellisyys on keinotekoinen hype, jonka ruokateollisuus on luonut. Makeisista tutut Mars ja Nestlé ovat sijoittaneet miljoonia, jotta suklaasta saataisiin terveysruokaa. Valtaosa tutkimuksista on manipuloitu eivätkä ne täytä tieteellisen tutkimuksen kriteerejä kuten eivät muutkaan ravitsemus-tutkimukset. Oheisena artikkeli aiheesta eli Temppu ja miten se tehtiin.
https://getpocket.com/explore/item/dark ... jNaLBMNbuIKuluttaja-asia on Saksassa kuolemanvakava asia. Tällainen ei kerta kaikkiaan mene läpi Saksassa. Säätiö nimeltään Stiftung Warentest julkaisee lehtiä ja kirjoja, missä on testejä lähes kaikilta elämän aloilta laitteista terveydenhoitoon. Kannattaa tilata, jos kiinnostunut kaluista yms.