Jatkan, kun meitä kawalaisia ei ole kovin montaa täällä
Ja yritän ymmärtää mikä sinua askarruttaa, ruoan hinta ylipäätään vai jokin ihan muu?
Jos kyse on vain kukkarosta, (ruoka-, sairaus- ja terveysmenoineen), Kawa on ollut todella hyvä vaihtoehto meille jo vuosia
Talousbudjettimme on matalampi kuin koskaan, näin rentoillenkin, kolmesta syystä:
1. Elintarvikkeet ovat marketin halvimpia, joten niitä on varaa ostaa kunnollisina ja hyvänmakuisina. Jopa laatu on halpaa.
2. Kawa-peruselintarvikkeista tehty ruoka pitää kylläisenä ja tyytyväisenä: heräteostokset ja säädöt jäävät vähintäinkin reilusti harvinaisemmiksi.
3. Kawa näyttää pitävän lupauksensa myös terveydestä: säästö lääkkeissä, lisäravinteissa ja pillereissä näkyy hyvin useamman vuoden jälkeen.
Mutta tuo olemme me. Suurin osa suomalaisista haluaa syödä kauniin näköistä ja vaihtelevaa ruokaa. Lue tv-kokkien tapaan, mutta halvalla. Päivälehdet ovat täynnä juuri tällaisia ohjeita. Monipuolisia, kalliita ja takuuvarmasti silmää miellyttäviä annoksia.
- Siksi elintarvikkeiden laatu ei vaikuta ostokseen pätkääkään.
- Eikä tuotanto-olosuhteista välitetä kuin juhlapuheissa ja hyvin harvoissa valinnoissa (ja vain ajoittain).
--> Tuollaislla valinnoilla maku ja hyvä mieli hankitaan aterioiden ulkopuolella, tyypillisesti suklaa-pulla-karkit-viinakset - linjalla
... tai ihan millä vaan ilmaislisukkeilla, joita ei vaan voi olla ottamatta, olivat ne ihan mitä vaan.
Lopputulos ei ole kukkarolle halpa. Se vain näyttää siltä.
... ja ekologisesti mennään silti ojasta allikkoon, koska 1000 tuotteesta tulee hurjasti enemmän hävikkiä kuin sadasta. Elintarvikeketjun joka osassa
Kuten sanottua, munat ostan luomuna maun takia ja lihan mieluummin suoraan tuottajilta, jotka kehtaavat näyttää elikoidensa elinolot, muttei sen tarvitse olla luomua edes minulle. Eikä Kwasniewskille, joka sanoi muun muassa, että soija on hyvää sapuskaa... sioille
Heikkokin elukkarasva (ja ne repaleet eli nahat, jkaramat ja luiset sivuleikkeet) ovat tyypillisesti parempaa kuin 95% muu mitä rahalla saa. Ja elintarviketeollisuuden jämillä kasvatettu sika rasvoinen on sitäpaitsi vielä täydellinen ekoteko, eikä vaan hyväksi kropalle.
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)