Voisin kysyä, että tottuuko enää muuhun.
Olen ollut karnilla huhtikuusta 2019.
Tosi herkullisia (yksipuolisuudessaan) ruokia väsään/syön.
Eniten varmaan käytän vastajauhettua nautajauhelihaa.
Valikoin rasvaisia ruhonosia.
Äsken tultiin kaupasta ja jauhatin 1.6 kg nautapaloja.
Mies prässäsi niistä pakkaseen 11 150-grammasta pihviä.
Niitten valmistus on helppoa...joko sulatettuna tai jäisenä.
Ikinä ei tule mauttomia/kuivia.
Pelkkä harmaa merisuola paistaessa pintaan rouhitun mustapippurin kanssa.
Hyvänä kakkosena ibericopossu ja siitä tekemäni laardi.
Nykyään käytän airfryeriä...iisi ja siisti.
Pihvit (sulaneena) paistuu 190-asteessa n. 10 min.
Kalkkunaa käytän paljon.
Se on itsessään niin kuivaa, pihvin päälle köntti keltuaisvoita.
Aamuisin keltuaispuuro tai jauhelihapihvi...
Crockpotissa haudutettavat lihat liemineen herkkua...mm häränhännät.
Herkullisia ruokia helposti.
Jos olet facessa, niin mulla on siellä Optimaalinen ruokavalio-ryhmä, joka pursuu kuvia/ohjeita.
Ja tällä hetkellä olen 78-vuotias...reilun vuoden päästä 80...apua
Lääkkeetön, kivuton, terve...(ehkä nukun liikaa, kymmenisen tuntia/yö
)
Kävellään täällä Torreviejassa...950 km nyt vuoden alusta.
Tsempit.
Voit laittaa yv:tä lisäkysymyksin
_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi
Kotona!